Companie

 

ROHEL TRANS INTERNATIONAL este filiala romaneasca a grupului Streem Global SA, grup ce cuprinde mai multe case de expeditii si firme de logistica din zona Europei Centrale si de Sud-Est. In Romania, biroul din Bucuresti beneficiaza si de serviciile firmei-sora, Unit Logistcs Services, ce ne asigura sprijinul in tot ce inseamna activitatea de logistica si depozitare

Reteaua de birouri a grupului ne permite sa oferim cele mai eficiente solutii de transport si logistica pentru afacerea voastra. Birourile noastre internationale din Atena, Salonic, Chisinau impreuna cu cele locale, din Bucuresti, Pucioasa si Deva se coordoneaza astfel incat transportul este facut la cel mai bun raport calitate pret.

In plus fata de colaborarea cu firmele din grup, Rohel Trans International si-a construit o retea extinsa de parteneri stabili in mai multe tari din Uniunea Europeana. In colaborare cu acestia, garantam calitatea serviciilor de transport in toate tarile in care partenerii nostri activeaza.

Ne mandrim cu o echipa tanara, dinamica si bine pregatita profesional, gata sa raspunda in cel mai scurt timp solicitarilor clientilor nostri.

Grupul din care facem parte este activ in acest domeniu de mai mult de 25 de ani, cu experienta locala de peste 20 de ani

Calitatea serviciilor oferite de noi este dovedita si de obtinerea certificarii pentru standardele ISO 9001, 14001 si 22000.

 

Certificari 

Calitatea serviciilor oferite de noi este dovedita si de obtinerea certificarii pentru standardele ISO 9001, 14001 si 22000.

 

 

 

 

 

SUNA ACUM